Sintspeeldag

We hoorden het van de Sint: ‘Er zijn dit jaar geen stoute kinderen bij… wel grote deugnieten die we wat meer in de gaten moeten houden!!!’

We startten de dag met een heerlijk Sinterklaasontbijt… na de speech van de Zonneburcht-burgemeester werd de ‘Sint-speel-straat’ geopend. Bijna 20 lokalen zetten hun deuren open, elk met een eigen activiteit. De kinderen (bijna) ‘baas’! Iedereen kon kiezen waar hij wou spelen, knutselen, bakken, chillen, lezen, dansen, zingen, …

’s Middags was de pastabar open en toen, eindelijk kwam de Sint er aan met 3 van zijn Zwarte Pieten! Een zalig moment!

Geen kleine kadootjes voor elke leerling, maar de Sint brengt op zijn verjaardag-dag een nieuw speelhuis voor op onze speelplaats. Met enkele sterke kerels mocht het oude speelhuis vandaag afgebroken worden.

Het werd een zalige, gezellige Sintspeeldag… geniet maar even mee!