De laatste schooldag…

Het was – net zoals een groot deel van dit schooljaar – een beetje vreemd afscheid nemen van elkaar, maar we hebben er het beste van gemaakt.

Elk in onze “BUBBEL” maakten we er een fijn afscheidsmoment van.

We wensen alle schoolverlaters het allerbeste toe… met de ESSEVEE-sjaal, geschonken door Miguel De Ruyck, commercieel directeur van Essevee, en Jo Neirynck, schepen van onderwijs, kan het zeker niet meer stuk.

Onderstaande woordjes doen alle leerkrachten van Zonneburcht een beetje blozen én met een gerust hart even een ‘break’ te nemen…

 

“Ik kwam naar Zonneburcht als schuchter jongetje, nu verlaat ik jullie burcht als een vrolijke tiener op weg naar een nieuwe start in het middelbaar.

Superbedankt aan het ganse Zonneburcht-team voor alle goede zorgen.

N. & familie

Aan het team van Zonneburcht
 
Ik kwam hier enkele jaren geleden aan, volledig de weg kwijt zowel op het schoolse vlak als met mezelf. Mijn faalangst was enorm groot, ik vertrouwde niet meer op mezelf, laat staan op een andere. In mijn hoofd was er grote chaos en ik kon dit verbaal niet uiten.
 
Jullie hebben hier zeer veel geduld voor gehad en hebben mij op alle vlakken geholpen en gestimuleerd om weer wat meer zelfvertrouwen te krijgen. Het was een lange weg, maar het heeft geholpen. Ik heb mij op mijn eigen tempo verder kunnen ontwikkelen tot wie ik nu ben en daar ben ik fier op.
 
Ik vertrek met een klein hartje, maar kijk ook vol spanning naar mijn nieuw avontuur.
 
Dank u!
W.