SPORTDAG…!!!

Heel veel foto’s van heel veel sportactiviteiten tijdens onze sportdag!

Dank aan onze turnjuffen Hilde en Hannelore & turnmeester Brecht… goed gedaan, dikke duim!!!

Juf Mia & Marlies.

 

Juf Joyce.

Juf Evelien & Sabrine: Een SUPER sportdag in Aalbeke! Klimmen, klauteren, boogschieten, hindernissen nemen, pootje baden, zaklopen, door kleine gaatjes kruipen, met de pedalo varen, … We gingen alle uitdagingen aan!

Juf Bieke & Hannelore.

 

Klas juf Nathalie.

 

De klassen van meester Kurt, juf Bieke, juf Hannelore, juf Ine, juf Hilde en Tine gingen op sportdag in Harelbeke. We kregen wat hulp van juf Neeltje en juf Marie als extra begeleiders. In het domein van de Gavers en bij de sporthal de Dageraad konden we deelnemen aan verschillende activiteiten. Hiervoor werden we ingedeeld in groepen: de klassen van juf Bieke, juf Hannelore, juf Hilde en juf Tine waren de zwarte panters, de klassen van meester Kurt en juf Ine waren de groene rakkers. De zwarte panters deden: Tae Kwando, Trampo Fun, Muurklimmen en Laag touwenparcours. De groene rakkers deden: Archery Tag, Boogschieten, Hindernissenparcours en Mini-tornooi: voetbal, hockey en handbal. Het werd een superleuke sportdag! We lieten ons niet kennen ondanks de warme zon… 😊 Als beloning voor onze inzet, eindigden we met een “zeepbellen-walk” en verdienden we allemaal een medaille!

 

Juf Ida & Sofie: We genieten nog even na van een geslaagde sportdag! Mooi weer, uitdagende activiteiten en enthousiaste kinderen. TOP! Een dikke pluim voor jullie allemaal en dank aan de sportleerkrachten voor de organisatie!

 

Foto’s juf Katrien.