Schoolfeest…!

Traditiegetrouw genoten we vorig weekend terug van een heel fijn schoolfeest!

Terwijl de kinderen zich konden uitleven met tal van kinderanimatie en een kindermaaltijd, genoten de ouders van een aperitiefje ( of 2) en een heerlijke barbecue.

Het feest werd geopend met een wel heel opmerkelijke speech en dankwoord van onze directeur:

Goeieavond.

Van harte welkom allemaal op ons schoolfeest.

Op de eerste plaats welkom aan onze leerlingen, van wie de meeste nog op ons Zonneplein zitten. Zij komen bij ons in Zonneburcht altijd op de eerste plaats.

Natuurlijk ook welkom aan de ouders, de familie. Ook jullie zijn vanzelfsprekend erg belangrijke gasten hier  vanavond.

Maar ik wil graag even jullie aandacht vragen voor een aantal andere toch ook wel bijzondere gasten op ons schoolfeest.

Vanavond hebben wij hier ook kolonel Quentin Van Kerckhoven en RSM Francis De Koninck van de kazerne van Brasschaat op bezoek, een grote groep mensen van het Waregemse Comité 6A en ook de Waregemse burgemeester Kurt Vanryckegem.

Die mensen zijn hier met een heel bijzondere reden… een voor Zonneburcht heel goede reden. Zij komen namelijk hier vanavond een cheque overhandigen. Een som geld waarmee ook volgend schooljaar weer een 20-tal leerlingen van onze school voor een heel mooie prijs een ongelofelijk mooie openluchtklasweek in Brasschaat, Deurne, Antwerpen zullen mogen beleven. Die openluchtklassen in samenwerking met deze mensen zijn al vele, vele jaren een heel mooie traditie. Ik ben hen daar in naam van de vele leerlingen die ondertussen al van die mooie avonturen hebben kunnen genieten heel erg dankbaar voor en wou dat hier toch eens bij deze gelegenheid aan jullie allen meegeven.

Onze avond kan dus alvast niet meer stuk. Ik hoop dat ook jullie hier verder nog een heel aangename avond mogen beleven. Dank alvast nog eens voor jullie aanwezigheid en op die manier ook steun aan onze school.

Dank je wel!!!