Sportdag in de Gavers!!!

De klas van juffen Hilde en Bieke vertoefden de ganse dag in de Gavers. Vooraleer dat onze activiteiten begonnen, mochten we nog wat spelen op het speelplein en nog wat krachten opdoen door wat te eten en te drinken.

Wij startten onze dag met natuurspelen. We speelden een 3tal spelletjes, waaronder een sluipspel onder echte camouflagedoeken van het leger.

Na al dat spelen, mochten we naar het lage hoogteparcours. Iedereen kreeg een helm op en moest in een veiligheidsharnas kruipen. Het was niet altijd makkelijk, maar iedereen slaagde erin om aan het einde te komen. Als afsluiter van het parcours mochten we ons laten gaan op de deathride.

We hoorden 15 magen grommen, dus was het de hoogste tijd om onze picknick op te eten. Nadien hadden we nog wat tijd om samen een spelletje te spelen.

Na de middag mochten we de Gavers wat onveilig maken met de go-cars. We konden alleen, met 2 of met 4 een toertje maken. Wat was dit een toffe activiteit.

Als afsluiter van de dag stond het hindernissenparcours nog op het programma. Amai, je mocht hier echt wel geen hoogtevrees hebben. Bij sommige oefeningen hadden we echt wel al onze spieren en kracht nodig om aan de overkant te raken. Maar … WE DID IT!! Chapeau voor ALLE leerlingen om elkaar hier zo flink te helpen. Zonder een duwtje in de rug lukt het niet om over een muur te klimmen.

Alle leerlingen vinden het een heel fijne sportdag en hebben zich goed kunnen uitleven!